Peskov: Isporuka turskih dronova Kijevu destabilizirajuća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2021, 12:36

Peskov: Isporuka turskih dronova Kijevu destabilizirajuća

Isporuke turskih udarnih dronova Ukrajini mogu da destabilizuju situaciju na liniji kontakta u regionu Donbasa, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Mi zaista imamo posebne i dobre odnose sa Turskom, ali ovaj slučaj, nažalost, potvrđuje našu zabrinutost da bi isporuke takvog naoružanja ukrajinskoj vojsci mogle potencijalno da destabilizuju situaciju“, rekao je portparol ruskog predsednika, odgovarajući na zahtev da komentariše upotrebu turskih udarnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dronova od strane ukrajinskih oružanih snaga, prenosi TASS.

Peskov je poručio da kada ovo naoružanje dođe u ruke vojske, ono potencijalno može da bude upotrebljeno na tom području u Ukrajini i da to samo destabilizuje situaciju.

Kako je naglasio portparol Kremlja, sve to ne doprinosi rešavanju ovog unutrašnjeg ukrajinskog problema.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.