Pešić odveo Nemce na EP u Sloveniji

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2012, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić odveo Nemce na EP u Sloveniji

Posle Crne Gore, Hrvatske, Ukrajine i Italije, mesto na EP 2013. u Sloveniji obezbedile su i selekcije Nemačke, Češke, Finske, Poljske i BiH.

Nemci "pucaju visoko" na EP - selektor Svetislav Pešić

 

Dok se u Srbiji sudbina košarkaškog nacionalnog tima iščekuje do poslednjeg dana kvalifikacija, dva kola pre kraja, posle Crne Gore, Hrvatske, Ukrajine i Italije, mesto na EP 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << obezbedile su i selekcije Nemačke, Češke, Finske, Poljske i BiH.

 

Trenutno je na Evrobasketu popunjeno 17 mesta, od raspoloživa 24. Da nismo najproblematičniji teši činjenica da tim Turske, koji predvodi iskusan trener Bogdan Tanjević, nije uspeo da savlada rasterećenu Italiju na svom terenu, pa tako još čeka kartu za Sloveniju.

"Panceri“, koje od ovog leta predvodi Svetislav Pešić, ruku na srce nisu imali prekomplikovane protivnike i bilo je očekivano da se prošetaju kroz grupu B protiv Azerbejdžana, Bugarske, Švedske i Luksemburga. Plasman su potvrdili šestom pobedom na meču sa Bugarima – 79:69.

 

Tim Bosne i Hercegovine, predvođen Mirzom Teletovićem, u Tbilisiju slavio je protiv Gruzije pred 9.000 gledalaca sa neverovatnim rezultatom – 107:103.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.