Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2023, 07:46

Pentagon: Vagnerovi borci više ne učestvuju značajnije u borbama u Ukrajini

Portparol Pentagona general Patrik Rajder izjavio je da "plaćenici Vagnera više ne učestvuju u vojnim operacijama u Ukrajini u značajnijem obimu", dve nedelje nakon što je ta vojna grupa napravila pobunu u Rusiji, preneo je Rojters."U ovom trenutku, ne vidimo da snage Vagnera učestvuju značajnije u borbenim operacijama u Ukrajini", dodao je Rajder.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pentagon: Grupa Vagner manje uključena u borbe u Ukrajini

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2023

Plaćenici ruske paravojne grupe Vagner više ne učestvuju u velikim razmerama u borbenim operacijama u Ukrajini, saopštio je kasno sinoć Pentagon.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pentagon: Vagnerovci više ne učestvuju značajnije u borbama u Ukrajini

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2023

VAŠINGTON - Portparol Pentagona general Patrik Rajder izjavio je da "plaćenici Vagnera više ne učestvuju u vojnim operacijama u Ukrajini u značajnijem obimu", dvije nedjelje nakon što je ta vojna grupa napravila pobunu u Rusiji, prenio je Rojters.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.