PUTIN IZDAJU NE PRAŠTA Ukrajinski stručnjak veruje da je Prigožinu ugrožen život

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 20:25

"PUTIN IZDAJU NE PRAŠTA" Ukrajinski stručnjak veruje da je Prigožinu ugrožen život

Kamenjecki je komentarišući izveštaj da su se predsednik Rusije i osnivač grupe Vagner sastali u Moskvi, rekao da je taj slučaj izuzetno interesantan i da će biće osnova za scenarije akcionih filmova.

Profesor Maksim Kamenjecki iz kijevskog Instituta za međunarodne odnose kaže da je 100 odsto siguran da Putin izdaju ne prašta i da Prigožinu život ugrožen.

Kamenjecki je za zagrebačku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << N1 TV, komentarišući izveštaj da su se predsednik Rusije i osnivač grupe Vagner koji je pokušao puč sastali u Moskvi, rekao da je taj slučaj izuzetno interesantan i da će biće osnova za scenarije akcionih filmova.

- Ali vidimo da postoji ogromna razlika između onoga što Kremlj kaže i onoga što je zapravo rečeno. Prošle nedelje su negirali da znaju bilo šta o Prigožinu, a sada su se pojavile informacije o sastanku u Kremlju. U međuvremenu, Prigožin je proputovao zanimljiv put, od Minska, St. Peterburga u Moskvu. Ali sam 100 odsto siguran da Putin ne oprašta izdaju. Prigožinu su oduzeti uticaj i moć, a život će mu ostati u opasnosti - zaključio je Kamenjecki.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.