PUKLA BRUKA NA N1! Iskočio sadržaj za odrasle uživo u emisiji - usred priče o Bahmutu gledaocima pažnju odvukla zgodna devojka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 10:01

PUKLA BRUKA NA N1! Iskočio sadržaj za odrasle uživo u emisiji - usred priče o Bahmutu gledaocima pažnju odvukla zgodna devojka (VIDEO)

Gaf televizije N1 potpuni je hit na društvenim mrežama, jer su uspeli da pokažu koliko su "profesionalni"

U toku emitovanja jedne emisije na tajkunskoj televiziji, dok se govorilo o ratu u Ukrajini i koliko je vojnika poginulo, iskočila im je OnlyFans notifikacija.

Osim što je do sada pokazivao elementarno neznanje, bezobrazluk i nepoštovanje, sada je ovaj medij otišao korak dalje i prevazišao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samog sebe. 

Neozbiljnost je dostigla svoj maksimum, a nepristojnost i nepoštovanje gosta emisije i same ozbiljne teme o kojoj se govori je eskalirala.

Pitamo se šta ćemo sledeće videti na ovoj televiziji. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.