PROFESOR JE UHVATIO STUDENTKINJU DOK PREPISUJE: Kada je video puškicu, položila je ispit! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROFESOR JE UHVATIO STUDENTKINJU DOK PREPISUJE: Kada je video puškicu, položila je ispit! (FOTO)

Ljudski potez.

Profesor na jednom ukrajinskom univerzitetu je uhvatio studentkinju kako prepisuje tokom ispita, ali kada je video odakle prepisuje pustio ju je da položi ispit.

Profesor istorije, Evgen Magda, je uhvatio studentkinju sa puškicom dugačkom 180 centimetara.

Studentkinja je na ispit iz evropske i američke istorije od 1861. do 1919. ponela beleške koje je sama ispisala na papiru dugačkom skoro dva metra, a profesor je bio toliko impresioniran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trudom koji je uložila u pripremu da je odlučio da joj da prolaznu ocenu bez obzira na to što je varala tokom ispita.

- Kad ih uhvatim sa puškicama, obično ih izbacim s ispita, ali ovaj put to nisam uradio jer cenim trud koji je uložila da napravi ove beleške - napisao je Magda na Fejsbuku uz sliku puškice.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.