Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 11:12

"PRIPREMAMO ŠOK ZA NEPRIJATELJA" Šef ukrajinske SBU: Planiramo napade duboko na teritoriji pod kontrolom Rusije, "pamuk" će goreti

Ukrajinski obaveštajni agenti sledeće godine imaju za cilj da intenziviraju obaveštajne operacije i iduće godine izvedu sabotaže duboko na teritoriji pod kontrolom Rusije, kako bi se rat što više približio Kremlju, izjavio je danas šef ukrajinske bezbednosne službe SBU Vasil Maljuk.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi, spremite se. Čeka vas šok, nećete moći da se sakrijete, a onda slede udari

Izvor: B92, 21.Dec.2023

Ukrajinski obaveštajni agenti sledeće godine imaju cilj da sledeće godine izvedu sabotaže duboko na teritoriji pod kontrolom Rusije...Kako je danas izjavio šef ukrajinske bezbednosne službe SBU Vasil Maljukm, cilj je da se rat što više približi Kremlju..."Ne možemo da otkrivamo naše planove....

Nastavak na B92...

„Šok za neprijatelja“: Šef ukrajinske obaveštajne službe izneo ratne planove za narednu godinu

Izvor: Danas, 22.Dec.2023, 00:03

Ukrajinski špijuni imaju za cilj naredne godine da intenziviraju obaveštajne operacije i izvedu sabotažne napade duboko na teritoriji pod kontrolom Rusije kako bi se rat što više približio Kremlju, rekao je šef ukrajinske bezbednosne službe SBU za Politiko (Politico).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.