POTPUNO NEOČEKIVANA DESTINACIJA: Lalat ide u Ukrajinu, pomoćnik će mu biti Hrvat

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 18:45

POTPUNO NEOČEKIVANA DESTINACIJA: Lalat ide u Ukrajinu, pomoćnik će mu biti Hrvat

Novi izazov?

Srpski trener Nenad Lalatović je blizu potpisa ugovora sa ukrajinskom Zorjom iz Luganska - prenosi Sportklub.

Aktuelni trener te ekipe je Holanđanin Patrik van Leuven, ali čelnici Zorje žele da pred izlazak na međunarodnu scenu daju poverenje srpskom stručnjaku. Zorja je u minulom šampionatu zauzela treće mesto i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Kako prenose ukrajinski mediji, Lalatovićev pomoćnik u novom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubu trebalo da bude mladi hrvatski stučnjak Mladen Bartulović, koji je do sada radio kao pomoćnik u ukrajinskom Ingulecu, a ovog leta pomaže Aleksandru Čižovu da pripremi ekipu za novu sezonu.

Podsetimo, Lalatović je svoje najbolje dane u igračkoj karijeri proveo upravo u Ukrajijni gde je sa uspehom branio boje Šahtjora iz Donjecka.

U trenerskoj karijeri Lalatović je vodio Proleter iz Novog Sada, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu, Čukarički, Radnički iz Niša, Al Batin, Borac iz Banjaluke i Mladost GAT.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.