Izvor: Blic, 16.Avg.2022, 13:07

"POSLEDNJI PUT SAM PUCAO PRE RATA" Hrvatu zarobljenom u Donjecku preti SMRTNA KAZNA, evo kako se izjasnio na suđenju

Hrvat Vjekoslav Prebeg izjasnio se pred sudom u Donjeckoj Narodnoj Republici da nije kriv, a vlasti te samoproglašene republike pod ruskim patronatom optužuju ga da je kao ukrajinski plaćenik učestvovao u rušenju vlasti pa mu preti smrtna kazna.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvat iz kaveza u Donjecku poručio: Posljednji put sam zapucao pre rata

Izvor: B92, 16.Avg.2022

Hrvat Vjekoslav Prebeg izjasnio se pred sudom u Donjeckoj Narodnoj Republici da nije kriv...On je optužen da je kao ukrajinski plaćenik učestvovao u rušenju vlasti te mu prieti smrtna kazna..."Izjavio je da su njegove dužnosti na ratištu bile ograničene na praćenje neprijateljskih položaja i...

Nastavak na B92...

Hrvatu koga vlasti samoproglašne repubulike Donjeck optužuju da je ukrajinski plaćenik preti smrtna kazna

Izvor: Danas, 16.Avg.2022

Vjekoslav Prebeg, hrvatski državljanin koji je zarobljen u Ukrajini, izjasnio se pred sudom u Donjecku da nije kriv, a vlasti te samoproglašene republike pod ruskim patronatom optužuju ga da je kao ukrajinski plaćenik učestvovao u rušenju vlasti pa mu preti smrtna kazna.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.