PKS objavljuje Dnevni pregled privrednih kretanja zbog ukrajinske krize

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2022, 18:03

PKS objavljuje Dnevni pregled privrednih kretanja zbog ukrajinske krize

Privredna komora Srbije (PKS) je saopštila je da je od danas na svom portalu, povodom krize u Ukrajini, počela da objavljuje "Dnevni pregled privrednih kretanja", s namerom da se poslovnoj zajednici omogući sistematizovan uvid u najrelevantnije ekonomske pokazatelje i informacije.

Precizira se da izveštaj obuhvata ključne sektore kao što su energetika i transport, platni promet, proizvodnja hrane, hemijska, građevinska, metalska i elektro industrija i snabdevenost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u maloprodaji.

"Stručne službe PKS-a prate i izmenu regulative koja utiče na poslovanje i saradnju naših kompanija sa inostranim partnerima, usled usložnjavanja političke situacije u Istočnoj Evropi", dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.