PEĐA AKO TI SE RATUJE SA PUTINOM, ZADUŽI AUTOMAT PA KIDIŠI Milan Knežević u svom stilu POSRAMIO MIlovog saradnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 10:27

"PEĐA AKO TI SE RATUJE SA PUTINOM, ZADUŽI AUTOMAT PA KIDIŠI" Milan Knežević u svom stilu POSRAMIO MIlovog saradnika

Uzrok svega stanje u crnogorskoj vojsci i rat u Ukrajini.

Predsednik Demokratske narodne partije u Crnoj Gori Milan Knežević odgovorio je u svom stilu na opaske Predraga Boškovića bivšeg Milovog saradnika i ministra odbrane u vladama DPS-a.

Naime, rasprava je krenula oko pitanja Kneževićevog odnosa prema Vojsci Crne Gore čije je stanje prokomentarisao u kontekstu pretnji Ruskoj Federaciji. 

- Kako će biti nama u Crnoj Gori, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji imamo možda jedno 150 vojnika ukupno, i kad budemo morali da šaljemo vojnike u Ukrajinu kao što to najavljuje naš ministar odbrane, naoružanje nam je takvo da nas u ovom trenutku može neki lovački savez sve okupirati za manje od 24 sata - kazao je, između ostalog Knežević.

Ovo je izazvalo burnu Boškovićevu reakciju koji je optužio lidera DNP-a da ismejava Vojsku Crne Gore i da je izjava u najmanju ruku skandalozna.

- Što se pak tiče Vojske Crne Gore, kao bivši ministar mogu da kažem da je reč o instituciji koja ima visoko poverenje građana te da sam nebrojeno puta, sa ponosom bio u prilici da iz usta naših partnera slušam hvalospeve o crnogorskim vojnicima koji su primeri kako treba da izgleda savremeni vojnik - dodao je Bošković, verovatno nas upućujući na njihovu spremnost da krenu čak i na Rusiju.

Knežević se, pak nije dao uhvatiti "na krivoj nozi" pa je poslao ekspresan odgovor dugogodišnjem političkom protivniku:

- Pozivam Peđu Boškovića, da ako mu se ratuje s Rusijom, prvi zaduži automat i kidiše na Putina. A ne da iz lože Bemaxa šalje crnogorsku mladost u pogibiju. P.S. Takođe neka objasni zašto je iz vojnog magacina 28. 08. 2020. dopremio ANB-u 30 automatskih pušaka.

Izvor: Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.