PAD MALEZIJSKOG AVIONA: U Holandiji danas dan žalosti, stižu tela iz Harkova

Izvor: BKTV News, 23.Jul.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAD MALEZIJSKOG AVIONA: U Holandiji danas dan žalosti, stižu tela iz Harkova

U Holandiji je danas Dan žalosti zbog 193 holandske žrtve u padu malezijskog aviona na istoku Ukrajine, gde su istražitelji Interpola počeli proces identifikacije nastradalih na letu MH17 sa 298 putnika i članova posade.


Holandski premijer Holandije Mark Rute naveo je u saopštenju da je sreda proglašena Danom žalosti, kada će u Holandiju biti preneta prva tela žrtava prošlonedeljne nesreće, preneo je AFP. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Međunarodna policijska agencija Interpol saopštila je da je jedan njen tim u Ukrajini danas počeo da identifikuje žrtve.
“Do sada prikupljeni ostaci žrtava su obeleženi i pobrojani, pre nego što su prebačeni vagonima hladnjačama iz Donjecka do određenog operativnog centra u Harkovu, gde će tim Interpola, zajedno s drugim međunarodnim timovima za identifikaciju žrtava nesreće, sprovesti preliminarne preglede”, naveo je Interpol u saopštenju objavljenom iz centrale u Lionu, preneo je Rojters.

U međuvremenu je predstavnik posmatrača Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) u Ukrajini Mihael Bočurkov rekao da na mestu pada malezijskog aviona, u regionu Donjecka, i dalje ima ostataka tela žrtava.
“Uočili smo manje delove tela na mestu pada aviona”, rekao je Bočurkov na pres konferenciji u Donjecku, pošto je njegova grupa tokom dana bila u inspekciji mesta nesreće.
 
Izvor: tanjug.rs
The post PAD MALEZIJSKOG AVIONA: U Holandiji danas dan žalosti, stižu tela iz Harkova appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Holandiji dan žalosti zbog žrtava u padu malezijskog aviona

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2014

U Holandiji je danas Dan žalosti zbog 193 holandske žrtve u padu malezijskog aviona na istoku Ukrajine, gde su istražitelji Interpola počeli proces identifikacije nastradalih na letu MH17 sa 298 putnika i članova posade.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

TUŽNO PUTOVANJE KUĆI Prvi avioni sa žrtvama MH17 stigli u Holandiju

Izvor: Blic, 23.Jul.2014

Prva dva aviona sa posmrtnim ostacima žrtava oborenog malezijskog aviona MH17 sletela su na aerodrom u Ajndhovenu u Holandiji. U toj zemlji je danas dan žalosti...VIDEO > Tela iz Harkova stižu u Holandiju:..Holandskim i australijskim vojnim avionima C-130 i C-7 dopremljena su tela 40 žrtava u Holandiju,...

Nastavak na Blic...

Šta su Amerikanci snimili iznad Ukrajine

Izvor: Politika, 23.Jul.2014

Dok Holanđani dočekaju prva tela nastradalih putnika, stiže vest da su na satelitskim snimcima SAD pored aktiviranog raketnog sistema „buk” uslikani ukrajinski vojnici ..Posmrtni ostaci žrtava nesreće na letu MH17 juče su počeli da pristižu u Holandiju, dok su crne kutije malezijskog aviona...

Nastavak na Politika...

ANTONOV: Nema dokaza da su proruske snage oborile MH17

Izvor: Kurir, 24.Jul.2014, 10:12

Sve su to samo tvrdnje koje nisu potkrepljene dokazima, tvrdi zamenik ruskog ministra odbrane..MOSKVA - Rusija je dosad jedina zemlja koja je obelodanila dokaze o padu malezijskog aviona nad Ukrajinom, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane, ističući da je bilo dosta tvrdnji o ruskoj umešanosti,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.