Ovo su mogle da urade samo terorističke zveri

Izvor: B92, 01.Jan.2024, 12:20

"Ovo su mogle da urade samo terorističke zveri"

Samo terorističke zveri mogle su da granatiraju Donjeck u novogodišnjoj noći.

To je izjavila portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova, komentarišući napade ukrajinskih snaga.

"Kijevski režim je u novogodišnjoj noći granatirao Donjeck. Ponovo su gađani civilni objekti. Ima ubijenih i ranjenih. Ovo su mogle da urade samo terorističke zveri", napisala je Zaharova na Telegram kanalu.

Sve o sukobu u Ukrajini iz minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u minut možete pratiti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Veliki požar kod Bijelog Polja

Izvor: B92, 01.Jan.2024

Ogroman požar izbio je u mestu Nedakusi kod Bijelog Polja, u kome je potpuno izgoreo montažni objekat..."Vatrena stihija koja je zahvatila objekat ugašena je velikom naporima petnaest vatrogasaca Službe zastite i spašavanja, koji su izašli na teren sa četiri vozila", potrvrđeno je za agenciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.