Izvor: Blic, 24.Maj.2022, 11:58

"Ovaj rat može da se završi samo na dva načina. Ili će Rusija pobediti ili će PATITI CELO ČOVEČANSTVO": Nove jezive pretnje na ruskoj državnoj TV

Glavna urednica ruske državne televizije RT Margarita Simonjan izjavila je u ponedeljak da će se "stvari loše završiti po celo čovečanstvo" ako Rusija ne pobedi u ratu sa Ukrajinom, piše "Dejli mejl".
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JEZIVE PORUKE NA RUSKOJ DRŽAVNOJ TELEVIZIJI Urednica RT: Rusija u slučaju poraza bi mogla da posegne za nuklearnim oružjem VIDEO

Izvor: Kurir, 24.Maj.2022

Glavna urednica ruske državne televizije RT Margarita Simonjan rekla je da će se ''stvari loše završiti za čitavo čovečanstvo'' ako Rusija ne odnese vojnu pobedu protiv Ukrajine, nagoveštavajući nuklearni udar ako zemlja izgubi rat.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.