Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Feb.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija spremna da napusti vladine zgrade u Kijevu

Lider ukrajinske opozicije Oleg Tjagnjibok rekao je danas da su demonstranti spremni da napuste zgradu gradske uprave u Kijevu, koja je pod kontrolom opozicije skoro tri mjeseca, ako vlada odbaci sve optužbe protiv demonstranata. Tjagnjibok, vođa nacionalističke partije Svoboda rekao je da je opozicija spremna da izađe iz zgrade, koju su demonstranti koristili kao spavaonicu, ako se odbace sve optužbe protiv demonstranata, kao i da će konačnu odluku donijeti sami demonstranti. U okviru...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Demonstranti napuštaju zgradu gradske uprave u Kijevu

Izvor: Capital.ba, 16.Feb.2014, 11:28

KIJEV, Ukrajinski demonstranti počeli su da napuštaju zgradu gradske uprave u Kijevu, rekao je portparol opozicije Ruslan Andrijko. „Zgrada gradske uprave je skoro potpuno evakuisana“, rekao je Andrijko Frans presu. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.