Oglasio se Kijev: Milanoviću, neprihvatljivo

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 11:47

Oglasio se Kijev: Milanoviću, neprihvatljivo

Kijev -- Za Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine neprihvatljiva je izjava hrvatskog predsednika Zorana Milanovića, da "Krim nikada više neće biti Ukrajina".

Milanovića optužuju da je ovom izjavom zapravo doveo u sumnju teritorijalni integritet Ukrajine.

Smatramo neprihvatljivim izjave hrvatskog predsednika koji zapravo dovodi u sumnju teritorijalni integritet Ukrajine napisao je na zvaničnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuk stranici portparol Ministarstva spoljnih poslova Oleg Nikolenko.

Milanović je juče u Petrinji je ponovo rekao da se protivi naoružavanju Ukrajine, kao i da je "posve jasno da Krim više nikada neće biti Ukrajina".

Takođe je rekao i da je Srbiji oteto tzv. Kosovo, što je izazvalo lavinu reakcija u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OVO JE NEPRIHVATLJIVO" Kijev razbesnela izjava Zorana Milanovića da "Krim više nikad neće biti deo Ukrajine"

Izvor: Blic, 31.Jan.2023

Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova kritikovalo je u utorak hrvatskog predsednika Zorana Milanovića jer je rekao da se Krim nikada neće vratiti pod ukrajinsku kontrolu, opisujući njegov komentar kao „neprihvatljiv“.

Nastavak na Blic...

Rusi opet reagovali zbog hrvatskog predsednika: "Nije Milanović ničiji rob"

Izvor: B92, 31.Jan.2023

Poslednje izjave predsednika Zorana Milanovića da je "Kosovo oteto Srbiji" i da "Krim više nikada neće biti Ukrajina", ponovo su u centru pažnje ruskih medija...RIA novosti su mu u poslednja 24 sata posvetile čak devet članaka, a svaku Milanovićevu izjavu pretvori su u članak u kojem napominju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.