Oboren ukrajinski avion?!

Izvor: Press, 15.Apr.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboren ukrajinski avion?!

Prethodno su četiri aviona kružila iznad grada, i u jednom trenutku otvorila vatru na aerodrom. Ko je komandovao avionima i ko je oborio jednog od njih, još nije poznato. 
U Kramatorsku su se sa aerodroma čuli pucnji i eksplozije. 
Ruski mediji javljaju da u kopnenom napadu na grad Slavjansk učestvuje oko 500 ukrajinskih vojnika sa 20 oklopnih vozila.
Sa druge strane ukrajinske vlasti tvrde da se u Slavjansku nalazi ruska 45, vazdušno-desantna divizija, javlja agencija Blumberg. Dmitrij Peskov tvrdi da nema ruske vojske u Ukrajini, javlja Rojters.



Pogledaj vesti o: Oboren ruski avion

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Uakrajinska vojska ušla u Slavjansk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2014

Oko 500 ukrajinskih vojnika ušlo je u grad Slavjansk na istoku zemlje, u Donjeckoj oblasti, u konvoju od 20 oklopnih vozila, više autobusa i drugih vojnih vozila, preneo je Itar tas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.