Izvor: Blic, 08.Dec.2022, 11:43

"OVO JE PONIŽENJE ZA RUSIJU" Srpski vojni analitičari o ukrajinskim udarima na ruske baze: Jako dobra taktika, nema bezbednih zona

Već mesecima, Kijev poziva svoje zapadne saveznike da mu isporuče PVO sisteme i rakete dugog dometa kojima bi mogao da gađa ruske vojne baze daleko iza linije fronta. Zapad, kako za sada stoje stvari, i dalje odoleva ovim apelima, ali su bez obzira na to prethodnih dana napadnuta tri ruska vojna aerodroma - dva duboko u centralnoj Rusiji, i jedan u Kursku. Kijev nije preuzeo odgovornost za ove napade, ali su njegovi zvaničnici i te kako umeli da ih "proslave".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.