OVAKO SADA IZGLEDA RADOJE ZVICER: Pogledajte najnoviju fotografiju vođe kavačkog klana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 12:56

OVAKO SADA IZGLEDA RADOJE ZVICER: Pogledajte najnoviju fotografiju vođe kavačkog klana (FOTO)

Kako prenose ukrajinski mediji, on se nalazi u teškom stanju u bolnici.

Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, juče je teško ranjen u centru Kijeva, glavnog grada Ukrajine, a tamošnji mediji su objavili njegovu najnoviju fotografiju.

Kako prenose ukrajinski mediji, Zvicer se nalazi u teškom stanju u bolnici.

Ipak, prema pisanju pojedinih beogradskih medija, Zvicer je navodno ubijen u ovom napadu ali zvanične potvrde zasad još nema.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Podsetimo, kako je javio ukrajinski portal Obozrevatel, nepoznati napadači starosti između 35 i 45 godina su posle zločina zapalili automobil "smart" i umalo i sami stradali jer je auto buknuo i jedan od napadača je zadobio opekotine po glavi itelu. Atentatori su uspeli da pobegnu sa lica mesta.

Napadači su danas uhapšeni, a kako je saopštila tamošnja policija, reč je o državljanima Srbije, Crne Gore i Makedonije. Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja su pružali otpor i pokušali su da pobegnu tamošnjoj policiji, međutim oni su uspeli da ih savladaju.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.