OPASNE IGRE NA MORU: Presretnuti ukrajinski ratni brodovi, išli ka Krimskom mostu

Izvor: Večernje novosti, 25.Nov.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNE IGRE NA MORU: Presretnuti ukrajinski ratni brodovi, išli ka Krimskom mostu

Ruska federalna služba bezbednosti (FSB) objavila je fotografije incidenta blizu novoizgrađenog mosta. Ukrajina optužila Moskvu za provokaciju TRI broda ukrajinske mornarice prešla su pomorsku granicu Rusije i Ukrajine i idu ka moreuzu Kerč i novoizgrađenom mostu koji spaja Krim i Rusiju, saopštila je jutros ruska Federalna služba bezbednosti (FSB).Pročitajte još: Novi „biser“ iz Ukrajine: >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Oduzeti Krimski most Rusiji- Ovog jutra u 7 časova po moskovskom vremenu, tri plovila ukrajinskih oružanih snaga prekršila su Konvenciju UN o pomorskom pravu kako bi prešla rusku granicu – navodi se u saopštenju.Ta služba je takođe objavila fotografije plovila u pratnji ruskog patrolnog broda, dodajući da oni izvode opasne manevre i ne slušaju naređenja.Ukrajinska strana, koja ne priznaje Krim kao deo Rusije, optužila je Moskvu za provokaciju tokom, kako su naveli, rutinskog premeštanja snaga između Crnog i Azovskog mora. Takođe je navedeno da je ruski brod udario i teško oštetio jedno plovilo. (rt.com)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajinske OKLOPNJAČE obilaze most na Krimu! RASTU TENZIJE U CRNOM MORU! Moskva odmah DIGLA FLOTU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018

Tri broda ukrajinske mornarice prešla su pomorsku granicu sa Rusijom i krenula ka moreuzu Kerč i novoizgrađenom mostu koji spaja Krim i Rusiju!..- U sedam časova po moskovskom vremenu tri plovila ukrajinskih oružanih snaga prekršila su Konvenciju UN o pomorskom pravu kako bi prešla rusku granicu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.