ON JE OTAC VIŠE OD 400 MALIŠANA I HEROJ UKRAJINE: Episkop Longon odgaja siročad i odbačenu decu I SVI GA ZOVU TATA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Okt.2018, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE OTAC VIŠE OD 400 MALIŠANA I HEROJ UKRAJINE: Episkop Longon odgaja siročad i odbačenu decu I SVI GA ZOVU TATA! (VIDEO)

Vladika Longin Černovicki, iguman Bančenskog manastira u Ukrajini, odgajio je od 2000. godine više od 400 odbačene dece i siročića, a lično je usvojio 253 njih, za šta ga je 2008. ordenom Heroja Ukrajine odlikovao tadašnji predsednik države Viktor Juščenko.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

HEROJ VELIKOG SRCA! On je otac više od 400 dece: Niko nije odbačen, svima je najdraži TATA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018

Humanost na delu!..Vladika Longin Černovicki, iguman Bančenskog manastira u Ukrajini, odgajio je od 2000. godine više od 400 odbačene dece i siročića...Lično je usvojio 253 dece, za šta ga je 2008. godine, ordenom Heroja Ukrajine odlikovao tadašnji predsednik države Viktor Juščenko...Vladika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.