Novine: Da li Kadirov i Prigožin ruše Šojgua; Svaki peti tinejdžer koristi narkotike, svaki sedmi i diluje

Izvor: B92, 09.Okt.2022, 21:11

Novine: "Da li Kadirov i Prigožin ruše Šojgua"; "Svaki peti tinejdžer koristi narkotike, svaki sedmi i diluje"

Novine za ponedeljak, 10. oktobar pišu o dešavanjima u Ukrajini, o problemima mladih sa drogom, kao i o novim saznanjima o vođi "kavčana".

"Politika" na nasovnoj strani novog borja izdvaja priču o kritikama na račun ruskog Ministarstva odbrane zbog gubitka teritorija: "Da li Kadirov i Prigožin ruše Šojgua"

"Večernje novosti" istražuju: "Naftovod za sigurnost Srbije i bolju cenu"; ovaj list piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i o nelegalnim radovima u Zubinom Potoku: "Na zemljištu Srba Kurti hoće da gradi još tri baze"

"Blic" u najnovijem broju piše o drugom talasu ruskih građana koji beže od Vladimira Putina: "Rusi u Srbiji otvorili 2.100 firmi za samo sedam meseci"

"Kurir" istražuje strađne podatke o mladima: "U raljama droge; svaki peti tinejdžer koristi narkotike, svaki sedmi i diluje"

"Alo" saznaje da su tajne službe razotkrile vođu "kavčana": "Zvicer naručio novo lice"; ovaj list piše i o ekonomskim temama: "Od decembra prijave za 5.000 dinara"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.