Novine: Crnogorska kriza između državnog i moždanog udara; Milanović izazvao gnev u svetu i Ukrajini

Izvor: B92, 26.Jan.2022, 21:59

Novine: "Crnogorska kriza između državnog i moždanog udara"; "Milanović izazvao gnev u svetu i Ukrajini"

Dnevne novine za četvrtak, 27. januar pišu o epidemiološkoj situaciji u zemlji, o potrazi za nestalim Splićaninom i o "crnogorskoj krizi".

"Politika" na naslovnoj strani izdvaja priču o "crnogorskoj krizi" i o sve izvesnijoj odluci vladajuće koalicije u susret izborima - "SNS i SPS odvojeno na izbornim listama".

"Večernje novosti" pišu o tome da je zvanničnica EU gazila "dejton", kao i o tome da su i Crnogorsci dobili saznanja o planiranju atentata na Vučića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Blic" na naslovnici piše o sve češćim izastopnim infekcijama omikron sojem koronavirusa i o gnevu koji je u svetu i u Ukrajini izazvao Milanović.

"Kurir" je naslovnu stranu posvetio nesrećama - "Nezapamćena tragedija: Crna noć" i podatku da se sve više dece zaražava koronom.

"Alo" piše o potrazi za nestalim Splićaninom i o planiranju atentata na Aleksandra Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.