Novinar iz BiH poginuo kod Bahmuta FOTO

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 23:04

Novinar iz BiH poginuo kod Bahmuta FOTO

Novinar agencije France-Presse ubijen je danas u blizini grada Bahmuta u istočnoj Ukrajini, objavila je francuska novinska agencija na Tviteru.

"Slomili smo se kada smo saznali da je u istočnoj Ukrajini poginuo video-reporter AFP-a Arman Soldin. Naše misli su uz njegovu porodicu i voljene", navodi se u objavi.

Soldin je poginuo tokom raketne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paljbe na periferiji grada Časiv Jara, u blizini Bahmuta. Arman (32) je rođen u Bosni i Hercegovini, a karijeru u AFP-u je započeo kao pripravnik u Rimu. 2015. se preselio u London, a iz Ukrajine je počeo izveštavati u septembru 2022.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kod Bahmuta ubijen izveštač novinske agencije AFP, rodom iz Sarajeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023, 07:32

Video koordinator francuske novinske agencije AFP ubijen je tokom raketnog napada u blizini Bahmuta u Ukrajini, saopštila je ta agencija, prenosi AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.