Novi napad na Sevastopolj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Sep.2023, 18:50

Novi napad na Sevastopolj

Ukrajina je u subotu ujutro izvela novi raketni napad na Sevastopolj na poluostrvu Krim pod ruskom okupacijom, gde je dan ranije, prema navodima iz Kijeva, pogođen štab ruske mornarice. Vojska Ukrajine je takođe, prema navodima ukrajinskog generala Oleksandar Tarnavski, probila ruske odbrambene linije na jugu u oblasti Zaporižja. Zvaničnik kojeg je postavila Rusija u Sevastopolju, general Mihail Razvožajev, naveo je u subotu na Telegramu da je taj grad bio sat vremena pod vazdušnom...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ukrajinska vojska: Probijena linija ruske odbrane u selu Verbove, na putu ka Tokmaku

Izvor: Blic, 24.Sep.2023, 09:19

Ukrajinske snage na južnom Zaporoškom frontu probile su ruske linije u selu Verbove, rekao je u intervjuu za CNN 23. septembra general Oleksandar Tarnavski, komandant ukrajinskih borbi u Donjeckoj i Zaporoškoj oblasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.