Niko ne može da se oseća sigurnim

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 10:03

"Niko ne može da se oseća sigurnim"

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da se "niko ne može osećati sigurnim" sve dok Rusija ne bude poražena.

"Svaki čin terora, svaki dan agresije je dodatni argument da se sve ovo mora završiti u Tribunalu – u novom Nirnbergu protiv rusizma...Protiv onih koji uništavaju živote i ljude, koji koriste projektile protiv muzeja i navođene bombe protiv crkve", napisao je ukrajinski predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zelenski na svom Tviter nalogu.

On je u svom obraćanju izjavio da se niko ne može osećati sigurnim sve dok Rusija ne bude poražena.

"To mora biti suđenje onima koji uništavaju živote i ljude, koji ispaljuju rakete na muzeje i navođene bombe na crkve. Rusija mora izgubiti. Svijet ne može imati nikakav drugi cilj", objavio je Zelenski.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zelenski pozvao na "NOVI NIRNBERG": "Niko ne može da se oseća sigurno dok Rusija nije poražena"

Izvor: Blic, 26.Apr.2023

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da se niko ne može osećati bezbedno ukoliko Rusija nije poražena i pozvao da se rat završi, kako je naveo, "novim Nirnbergom".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.