Niko Kranjčar u Glazgov Rendžersu

Izvor: RTS, 23.Jun.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko Kranjčar u Glazgov Rendžersu

Hrvatski fudbaler Niko Kranjčar potpisao je dvogodišnji ugovor sa Glazgov Rendžersom, potvrdio je škotski klub.

Tokom karijere 31-godišnji vezista nastupao je za Dinamo Zagreb, Hajduk Split, Portsmut, Totenhem, Dinamo Kijev, Kvins Park Rendžers, dok je poslednji angažman imao u Njujork Kosmosu.
Kranjčar je osvojio titulu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tri Kupa i dva Superkupa u Dinamu, dok je nakon prelaska u rivalski Hajduk, osvojio takođe šampionski trofej i Kup Hrvatske.
Hrvatski fudbaler ima i osvojen FA Kup sa Portsmutom, u kojem je sarađivao sa Harijem Rednapom, koji ga je nakon toga doveo i u Totenhem.
Za reprezentaciju Hrvatske upisao je 81 nastup uz 16 golova.
Kranjčar je tako postao treći Hrvat u istoriji Rendžersa, pošto su za škotski klub nastupali Dado Pršo i Nikica Jelavić.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.