Neće biti Majdana u Belorusiji

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neće biti Majdana u Belorusiji"

Minsk -- Predsednik Belorusije Aleksander Lukašenko odbacio je mogućnost narodnog ustanka u njegovoj zemlji, sličnog onom u Ukrajini.

"Neće biti Majdana u Belorusiji", istakao je Lukašenko, misleći na Trg nezavisnosti u Kijevu, glavno mesto okupljanja demonstranata.

Navodeći da "iako u društvu postoje određene tenzije i strahovanja za budućnost i stabilnost zemlje", Lukašenko je rekao da je "sveta misija" vlade i bezbednosnih snaga da očuvaju mir i stabilnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Belorusiji, prenela je agencija Ria Novosti.

"Trebalo bi da se učimo na greškama drugih naroda i sprečimo čak i najmanje nagoveštaje nestabilnosti u našoj zemlji. Susedna Ukrajina, koja je postala arena sukoba izmedju moćnih unutrašnih i spoljnih snaga, trebalo bi da nam bude lekcija", kazao je on.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lukašenko: Neće biti Majdana u Belorusiji

Izvor: Blic, 24.Feb.2014

Predsednik Belorusije Aleksander Lukašenko odbacio je mogućnost narodnog ustanka u njegovoj zemlji, sličnog nedavnim dešavanjima u Ukrajini...- Neće biti Majdana u Belorusiji - istakao je Lukašenko, misleći na Trg nezavisnosti u Kijevu, glavno mesto okupljanja demonstranata...Pročitajte još...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.