Napali su Rusiju

Izvor: B92, 02.Sep.2023, 12:26

Napali su Rusiju

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je oborilo dva ukrajinska drona iznad Belgorodske oblasti na granici sa Ukrajinom.

Ta oblast je redovno na udaru ukrajinskih snaga.

Ministarstvo je ranije saopštilo da su njegove snage uništile ukrajinski bespilotni brod korišćen u pokušaju napada na most koji povezuje poluostrvo Krim sa kopnom Rusije.

Napadi ukrajinskih bespilotnih letelica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na rusku teritoriju intenzivirani su u poslednjih nekoliko nedelja, a na desetine dronova istovremeno napadaju Rusiju određenih dana. Most, završen 2018, četiri godine nakon što je Rusija okupirala i anektirala poluostrvo od Ukrajine, bio je pod stalnim napadima otkako je Moskva pokrenula invaziju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.