Nakon Ukrajine fijaska ,Evropa se distancira od USA

Izvor: 011vodič.com, 22.Feb.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Ukrajine fijaska ,Evropa se distancira od USA

Videćemo sve manje saradnje od strane Evrope zbog američkih neprijateljstva prema Rusiji.Bivša ukrajinska vlada pod vodstvom Janukoviča je srušena od strane USA nakon što je prihvatila Putinovu ponudu od 15 milijardi $.
Ukratko,to znači sledeće:Evropa posluje i te kako sa Rusijom i obrnuto.Nakon što su USA sankcionisali Rusiju,a evropljani se takmičili ko će biti brži i pridružiti se USA u sankcijama Rusiji samo su evropske firme od toga imale štete.To pokazuje još jednom koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << inkompetentni sociopati i psihopati vode reč i vode  agresivnu politiku u kojoj strada sopstvena privreda.Pametni bi to upravo drugačije iskoristili i drugačije uradili,pokušali bi saradnju poboljšati umesto smanjenja sopstvenog izvoza.
Polazimo od toga da  Evropa više neće biti tako kooperativna kao do sada kada su u pitanju sankcije Rusiji jer je reč o međusobnoj trgovini.Kada je Rusija odgovorila uvođenjem sankcija kome je to donelo štete?Poljoprivrednicima u Italiji,proizvođačima u Nemačkoj,stradale su mnoge firme i  svi narodi u Evropi.
Čas istine je otkucao.Ilegalno i neregularno vodstvo i vlast Ukrajine koji su putem puča došli na vlast tako što su uz američku pomoć svrgnuli demokratski izabaranu vladu nisu samo u financijskom smislu izgubili nego su izgubili i u vojnom smislu. Fakt je da su u svakom smislu gubitnici.
Sanja Kiš
The post Nakon Ukrajine fijaska ,Evropa se distancira od USA appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.