Najsmrtonosniji dan za Ukrajince? Rusi izvršili likvidaciju

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 12:20

Najsmrtonosniji dan za Ukrajince? Rusi izvršili likvidaciju

Guverner regije Zaporožja kojeg je postavila Rusija tvrdi da su ruske trupe od jutros u 7.30 ubile više od 150 ukrajinskih vojnika.

"Neprijatelj je od 7.30, s brigadama do 200 ljudi u oklopnim vozilima, pokušao sa severa da uđe u Rabotino", napisao je Evgenij Balicki na Telegramu, a prenosi Skaj njuz.

Dodao je da je ukrajinske snage dočekala ruska vatra, da su imale ogromne gubitke i da su bile prisiljene da zaustave ofanzivu.

Kazao je da je ruska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojska tom prilikom u par sati ubila 156 ukrajinskih vojnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izvršen napad na privatnu kompaniju

Izvor: B92, 01.Sep.2023

Ruske snage su prilikom napada pogodile privatnu kompaniju krstarećim projektilom dugog dometa u ukrajinskoj regiji Vinici, prenele su ukrajinske vlasti...U napadu je oštećena imovina i nepoznat je broj povređenih, rekao je guverner Sergij Borzov..."Nažalost, ima žrtava, pruža im se sva potrebna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.