Najmanje 500 djece ubijeno u ruskoj invaziji na Ukrajinu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jun.2023, 15:49

Najmanje 500 djece ubijeno u ruskoj invaziji na Ukrajinu

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je u nedjelju, 4. juna rekao da je tokom ruske invazije na tu zemlju ubijeno najmanje 500 djece. Zelenski je objavio tu brojku nekoliko sati nakon što su spasioci pronašli tijelo dvogodišnje djevojčice koja je poginula u jednom od posljednjih ruskih napada. Predsjednik je u saopštenju izjavio da su "ruska oružja i mržnja, koji nastavljaju da uzimaju i uništavaju živote ukrajinske djece svaki dan", ubilo na stotine koji su nestali nakon...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Najmanje 500 dece ubijeno u ruskoj invaziji na Ukrajinu

Izvor: Danas, 04.Jun.2023

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je u nedelju, 4. juna rekao da je tokom ruske invazije na tu zemlju ubijeno najmanje 500 dece.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.