Najlepša baka Evrope

Izvor: Vostok.rs, 30.Jan.2020, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepša baka Evrope

Jekaterina je napunila 50, osvojila titulu u nominaciji „Najlepša baka Evrope“ i čuva unuku! Pa ti sad vidi... Pedesetogodišnja Jekaterina Jegina je krajem januara na takmičenju najlepših žena sveta udatih i starijih od 40 godina u Sofiji osvojila titulu u nominaciji „Najlepša baka Evrope“!
 
 
Jekaterina Jegina Imala je oko trideset suparnica sa svih krajeva planete: Južne Koreje, Singapura, Ukrajine, Estonije, Indije i mnogih drugih zemalja, piše Russia beyond
 
Jekaterina Jegina Ali Jekaterina je osvojila srca žirija interpretacijom džez kompozicije i defileom u kostimu u stilu ruske narodne nošnje koji je sama šila. I naravno - svojim fenomenalnim izgledom! 
 
Jekaterina Jegina Najlepša baka Evrope živi u Rjazanju i bavi se trgovinom zdrave hrane. 
 
Jekaterina Jegina Ima ćerku (28), sina (21) i trogodišnju unuku Evu sa kojom provodi mnogo vremena. 
 
Jekaterina Jegina Voli da putuje a na Instagram profilu objavljuje fotografije sa rajskih plaža. 
 
Jekaterina Jegina Za razliku od prosečnih baka, slobodno vreme provodi u teretani ili vozi bicikl. 
 
Jekaterina Jegina Rezultati su fantastični, zar ne?
 
Jekaterina Jegina Russia beyond

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.