Izvor: S media, 12.Maj.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNA ISPOVEST doktorke koja je tri dana bila mrtva: Videla sam sve, i raj i pakao

Treći dan nakon što je Ukrajinka dr. Tatjana Anisimova Bjelous (65), majka petoro dece preminula na operacijskom stolu bolnice u Odesi, njena porodica je došla u bolnicu po telo. Prošla su 72 sata i već su se pitali zašto ih niko ne zove.

- Telo nije ovde. Tatjana je oživela - rekli su im lekari. Njena majka ih je pogledala ne verujući šta joj govore.

- Ma vi se šalite. Kako mrtvac nakon tri dana može da oživi? - upitala ih je.

Jedino je Tatjanin suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Većeslav uporno ponavljao da ne dogovaraju sahranu jer će se njegova žena vratiti. To mu je kazao Gospodin Bog. Govorili su da je sišao s uma.

Duša joj prošla raj, čistilište i pakao

Tatjana je zbog raka na mozgu 1991. godine završila na operaciji i nakon tri dana probudila se u mrtvačnici. Prethodno je njena duša prošla raj, čistilište i pakao.

- Nakon što sam videla pakao i raj i stajala na podnožju Božjeg prestolja uletela sam u svoje telo uz veliku patnju i bol. I tada sam ugledala sobu, pločice na zidovima, ženu u belom mantilu i vodu prolivenu na podu. Žena je upirala prstom u mene u totalnom šoku - kaže Tatjana.

Studenti medicine već počeli da seciraju njeno telo

Pogledala je u svoje noge i na jednoj videla karticu s brojem, a na drugoj napisano ime, prezime i datum smrti. Zatim je ugledala razrezan stomak. Čudno, pomislila je. Ali nije bilo čudno. Ona je još kao lekarka odlučila da nakon smrti svoj leš ostavi studentima.

Ubrzo je u mrtvačnicu ušao hirurg, njen bivši profesor s fakulteta

- Ne! Ne! To je nemoguće! Ti si mrtva - rekao je, a Tatjana se pokrila i rekla da je ipak živa.

Opisala je putovanje kroz raj i pakao. Sve je počelo u operacionoj sali. Stajala je pored stola i gledala kako je oživljavaju. Krenula je niz bolnički hodnik. Na njegovom kraju videla je supruga na kolenima kako se moli za njeno ozdravljenje. Pokušala je da mu kaže da je dobro i da se ne brine, ali on nije čuo.

- U jednom trenutku našla sam se u tunelu koji je bio hladan, taman i vlažan i osećala sam kao da hodam po močvari ali sam na kraju ugledala svetlost. U njoj su se nazirali obrisi čoveka u beloj haljini koja je lepršala. Pomislila sam da je Isus. Kad sam došla pred njega pala sam na kolena a on mi je rekao "Ustani, preda mnom ne smeš klečati, ja sam anđeo, poslao me Bog" - priča nam Tatjana.

Ona ne zna zašto je Bog baš nju izabrao. Zašto ju je usmrtio, a potom joj pokazao raj i pakao i dao joj zadatak da svedoči u njegovo ime.

Bog joj je pokazao nebo kako se otvara. Ugledala je zemlju i jasno videla svaku osobu na njoj. Kraj svakog čoveka bio je anđeo i demon koji bi zapisivali svaku reč i misao.

Nakon što je videla sve što je Bog želeo da joj pokaže, anđeo ju je lagano gurnuo i ona se vratila u svoje telo.

(S media/24 sat.hr)
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNA ISPOVEST doktorke koja je tri dana bila mrtva: Videla sam sve, i raj i pakao (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Maj.2013

Treći dan nakon što je Ukrajinka dr. Tatjana Anisimova Bjelous (65), majka petoro dece preminula na operacijskom stolu bolnice u Odesi, njena porodica je došla u bolnicu po telo. Prošla su 72 sata i već su se pitali zašto ih niko ne zove...- Telo nije ovde. Tatjana je oživela - rekli su im lekari....

Nastavak na S media...

USTALA IZ GROBA: Lekarka videla raj, pakao i čistilište (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Maj.2013, 13:51

Ukrajinska lekarka Tatjana Anisimova Bjelous (65), majka petoro dece, umrla je tokom operacije. Duša joj je napustila telo, a ona je gledala kako pokušavaju da je ožive. Anđeo ju je potom, tvrdi ona, odveo kod Boga i pokazao joj nebo

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.