NA UKRAJINSKOJ MAPI DEBALjCEVSKI KOTAO VIŠE NE POSTOJI

Izvor: 011vodič.com, 18.Feb.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA UKRAJINSKOJ MAPI DEBALjCEVSKI KOTAO VIŠE NE POSTOJI

Ono što je sigurno zanimljivo je da ukrajinska mapa koja uvek bar malo pomeri granice u korist Ukrajine a štetu Novorusije je jutros izbrisala kotao, odnosno on je pod potpunonosti kontrolom armije Novorusije sa sve gradom Debaljcevom.
Navodno su se Ukrajinske trupe uspešno probile iz obruča i napustile kotao ali to nije tačno. Pod kontrolom kijevske hunte je još uvek 20% grada kao i nekoliko sela ispod grada a takođe i hiljade vojnika.
Upravo ta činjenica da je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tu toliki broj vojnika i oko 20% ukrajinske tehnike može biti jako opasna stvar za njih. Koji je razlog ovog poteza se ne zna ali je velika verovatnoća da su prosto žrtvovani. Takvu idiotsku politiku Kijeva nad sopstvenom vojskom pa čak i ako njen jedan deo čine neonacisti je za najgoru osudu i totalno je jasno da će američka vlada u Kijevu žrtvovati svakog ukrajinca koji pokuša da se preda ili odbije da ode na ratište uz blagoslov Porošenka, Jacenjuka i Turčinova i dr. fašista.

The post NA UKRAJINSKOJ MAPI DEBALjCEVSKI KOTAO VIŠE NE POSTOJI appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.