Multitest uskoro otvara pogon u Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Multitest uskoro otvara pogon u Bečeju

U Bečeju se obavljaju poslednji radovi pred otvaranje novog proizvodnog pogona firme Multitest iz Mađarske, koja svoje pogone ima i u Nemačkoj, Češkoj, Poljskoj, Rumuniji, Bugarskoj i Ukrajini.

Pogone Multitesta u Bečeju, koji će pokrivati tržišta Bugarske, Makedonije i Srbije, obišao je predsednik opštine Vuk Radojević sa saradnicima.

"Drago mi je što smo zajedničkim snagama došli do toga da nas investitor prepozna kao partnere. Verujem da smo svime >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što smo učinili da smo zaslužili njihovo poverenje. U ime lokalne samouprave obećavam da ćemo i u narednom periodu učiniti sve što je u našoj moći kako bismo na obostrano zadovoljstvo sarađivali", rekao je Radojević.

Multitest, sa 150 zaposlenih, bavi se haj-tek tehnologijom u proizvodnji alata za testiranje elektronike u automobilima i automobilskih kablova. Inače, u Evropi se samo pet firmi bave ovakvom proizvodnjom, od čega su tri Nemačke.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.