Moćne eksplozije u Slavjansku, vodi se borba

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćne eksplozije u Slavjansku, vodi se borba

17.05.2014. -

Moćne eksplozije začule su se u centru Slavjanska, vodi se borba a najmanje je jedan pripadnik narodne milicije teško ranjen, objavljuju mediji.

Na mestu sukoba se mogu videti tragovi raketa i letovi borbenih aviona. Lokalno stanovništvo piše na društvenim mrežama da se mogu čuti veoma jake eksplozije od kojih se tresu stakla.

Prema informacijama očevidaca, borba se vodi između Narodne garde Ukrajine i pristalica federalizacije zemlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << />
Kijev vodi veliku specijalnu operaciju na istoku Ukrajine, gde ne prestaju protesti pristalica federalizacije. Najveći protesti opozicije su u gradu Slavjansku a takođe u Kramatorsku i Mariupolu.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Maks Vetrov    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Rimu se održava miting podrške istoku Ukrajine

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2014

17.05.2014. -..U Rimu, ispred ambasade Ukrajine, danas, 17. maja, treba da se održi miting podrške istočnim regionima zemlje, objavljuju mediji...U sličnoj manifestaciji, koja je održana 13. maja, učestvovalo je više od 100 osoba. Okupljeni su uzvikivali ''Prvo je bio napad na Siriju, sada na...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.