Mladi kragujevački rvač Mihajlo Sarić predstavlja Srbiju na jakom turniru u Ukrajini

Izvor: KGsport.info, 19.Nov.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi kragujevački rvač Mihajlo Sarić predstavlja Srbiju na jakom turniru u Ukrajini

Mladog kragujevačkog rvača Mihajla Sarića uskoro očekuje put u Ukrajinu, gde će učestvovati na jakom turniru koji će okupiti preko 200 takmičara iz većeg broja zemalja.
Mihajlo će u žestokoj konkurenciji pokušati da dođe do medalje, što bi predstavljalo veliki uspeh, kako za njega lično, tako i za srpsko rvanje.
– Naporno sam se pripremao za ovaj turnir, tako da se sa pravom nadam medalji. Konkurencija će biti jaka, ali daću sve od sebe i rvaću najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << sto mogu, kako bi u što boljem svetlu predstavio Kragujevac i Srbiju na ovom takmičenju. – poručio je Sarić.
Podsetimo, Mihajlo Sarić je aktuelni pionirski prvak Srbije u grčko-rimskom i slobodnom stilu rvanja i ubraja se među najperspektivnije rvače svog uzrasta u zemlji.
Član je Rvačkog kluba Kragujevac, koji se takmiči u Prvoj rvačkoj ligi Srbije.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.