Kijev optužio Miloša Bikovića da podržava genocid i nasilje VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 12:12

Kijev optužio Miloša Bikovića da podržava genocid i nasilje VIDEO

Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova se oglasilo nakon vesti da će Miloš Biković igrati u trećoj sezoni serije Beli lotos.

Srpski glumac sa zavidnom karijerom i u Rusiji, ostvario je veliki upseh pa će se tako pojaviti u trećoj sezoni popularne HBO serije Beli lotos, što je izazvalo komentare i u Ukrajini.

"Miloš Biković, srpski glumac koji podržava Rusiju od početka invazije u punom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obimu, sada će igrati u trećoj sezoni HBO-a Belog lotosa", objavilo je ukrajinsko ministarstvo na Tviteru.

U pomenutoj objavi se nalazi i snimci Bikovića sa različitim replikama u filmovima, izjavama o Rusiji, ali i nagradama koje je dobijao u Srbiji i Rusiji.

"Da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo", pitanje je koje su uputili Ukrajinci HBO platformi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajinsko ministarstvo optužilo Bikovića: "Podržava Rusiju od početka invazije"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2024

Ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova reagovalo je na vijest da će srpski glumac Miloš Biković igrati u trećoj sezoni HBO serije "Bijeli lotos" i upitalo kompaniju HBO da li je u redu da sarađuju sa "osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ukrajina udarila na Miloša Bikovića - Glumac OPTUŽEN da podržava genocid i nasilje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2024, 09:58

Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova se oglasilo nakon vesti da će Miloš Biković igrati u trećoj sezoni serije Beli lotos...Miloš Biković srpski glumac sa zavidnom karijerom i u Rusiji, ostvario je veliki upseh pa će se tako pojaviti u trećoj sezoni popularne HBO serije Beli lotos, što je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.