Milivojević: Portugalija nam dolazi u nezgodnom trenutku

Izvor: RTS, 04.Sep.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević: Portugalija nam dolazi u nezgodnom trenutku

Povratnik u reprezentaciju Srbije Luka Milivojević, pred meč kvalifikacija za EP protiv Portugalije u Beogradu, smatra da rival dolazi u nezgodnom trenutku, ali kaže da se nada pozitivnom rezultatu.
Srbija utakmicu protiv Portugalije igra nakon ubedljivog poraza od Ukrajine (0:5) i sa novim selektorom Ljubišom Tumbakovićem, koji je kapitena Kristal Palasa vratio u nacionalni tim posle godinu dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"U nezgodnom trenutku nam stiže Portugalija. Imali smo težak poraz na poslednjoj utakmici. Generalno, sve treba da usmerimo na Portugaliju. Treba da damo sve od sebe i da budemo čisti pred sobom, pa onda da vidimo. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Milivojević novinarima u Staroj Pazovi.
On ističe da mora da bude fokusiran na svoje zadatke na terenu, iako ima i želje i očekivanja u meču sa Portugalijom.
"Moram da se fokusiram na svoju igru, na moje zadatke na terenu. Na sve neke periferne stvari ja ne mogu da utičem. Neka svoja očekivanja naravno da imam, isto tako imam i neke želje šta bih voleo da se desi. Moram da budem fokusiran na ono što je do mene i ono na šta ja svojim pristupom i nastupom mogu da donesem reprezentaciji. Tako razmišljam i tako ću se spremati i u buduće", rekao je on.
Portugalci u Beograd stižu u najjačem sastavu koji predvodi Kristijano Ronaldo, a vezni igrač upitan je i šta može da bude adut Srbije u subotnjem meču na "Marakani".
"Teško pitanje, utakmica traje 95 minuta... Svašta može da bude adut. Nikada ne znamo na koji način možemo da damo gol ili da odbranimo gol. Imamo još dana gde ćemo ih analizirati i skautirati, pa ćemo videti", zaključio je Milivojević.
Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.