Milioneri nastavljaju da troše, stiže talentovani bek

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Milioneri" nastavljaju da troše, stiže talentovani bek

Borusija iz Dortmunda aktivirala se na transfer pijaci, nakon prodaje Usmana Dembelea.

Mladi Dembele je prodat Barseloni, a u kasu "Milionera" se slilo 105 miliona evra, za sad.

Dovedena je i zamena za Francuza, u pitanju je ukrajinski reprezentativac Andrej Jarmolenko, jasno je kao dan da je uprava nemačkog kluba napravila jako dobar posao.

Novca je ostalo još puno, šuška se da bi fudbaler Arsenala mogao da završi na "Signal Iduna Parku", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više o tome OVDE.

Sada bi u redove Borusije trebalo da stigne i jedan defanzivac, u pitanju je polivalentni bek Hofenhajma Žeremi Toljan.

Mladi reprezentativac Nemačke je svojim partijama minule sezone i ovog leta na EP za mlade skrenuo pažnju velikog broja klubova, a izgleda da su "Milioneri" bili najkonkretniji.

Kako prenosi "Skaj", Toljan će pojačati redove ekipe Pitera Bosa, a Hofenhajm će na ime transfera zaraditi pet miliona evra.

Još jedan sjajn posao uprave Borusije, 23-godišnjem Toljanu se predviđa sjajna budućnost, pa ne bi začudilo da ga za par godina prodaju za daleko više novca.

Nach Sky Informationen steht der Toljan-Transfer zu Dortmund vor dem Abschluss.https://t.co/OhJIIja1J7 #skytransfer pic.twitter.com/wTpYhxCF7p

— Sky Sport News HD (@SkySportNewsHD) 29. август 2017.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.