Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2023, 08:41

Merkelova: Sve sam uradila kako bih sprečila izbijanje rata u Ukrajini

Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da je upotrebila sva moguća sredstva koja su joj bila na raspolaganju u pokušaju da spreči izbijanje rusko-ukrajinskog rata. "Iskoristila sam sve što mi je bilo na raspolaganju, da pokušam da sprečim da dođe do ove situacije", rekla je Merkel za nemački list "Cajt". Dodala je da je diplomatija neophodna, kao i da je "veoma zabrinuta" za Ukrajinu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Angela Merkel: "Sve sam uradila kako bih sprečila izbijanje rata u Ukrajini"

Izvor: Blic, 30.Apr.2023

Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da je upotrebila sva moguća sredstva koja su joj bila na raspolaganju u pokušaju da spreči izbijanje rusko-ukrajinskog rata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.