Meloni obećala punu podršku Ukrajini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2022, 10:08

Meloni obećala punu podršku Ukrajini

Predsednica stranke Braća Italije Đorđa Meloni, koja ima najveće izglede da postane italijanska premijerka, obećala je punu podršku Kijevu, nakon što joj je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski čestitao na izbornoj pobedi.

"Čestitam Đorđi Meloni i njenoj stranci pobedu na izborima. Cenimo stalnu podršku Italije Ukrajini u borbi protiv ruske agresije. Računamo na plodonosnu saradnju sa novom italijanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vladom", napisao je na italijanskom na Tviteru ukrajinski lider.

Meloni je odgovorila, rekavši Zelenskom da može "da računa na lojalnu podršku za slobodu ukrajinskog naroda".

"Ostanite jaki i održite svoju veru nepokolebljivo", napisala je Meloni na engleskom na Tviteru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đorđa iznenadila: Računajte na nas FOTO

Izvor: B92, 28.Sep.2022

Predsednica stranke Braća Italije Ðorđa Meloni obećala je punu podršku Kijevu, nakon što joj je Volodimir Zelenski čestitao na izbornoj pobedi..."Čestitam Ðorđi Meloni i njenoj stranci pobedu na izborima. Cenimo stalnu podršku Italije Ukrajini u borbi protiv ruske agresije. Računamo na plodonosnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.