Medvedev: Bićemo strpljivi po pitanju odnosa sa Ukrajinom

Izvor: B92, 01.Jun.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev: Bićemo strpljivi po pitanju odnosa sa Ukrajinom

Vladimir Zelenski još nije preduzeo nikakve korake za obnovu odnosa s Rusijom i trebalo bi da budemo strpljivi, izjavio je premijer Rusije Dmitrij Medvedev.

"Ako žele da naprave neke korake, napraviće ih. Saopštenja koja stižu iz Kijeva, veoma su kontradiktorna. Međutim, još nismo videli nikakva dela. Budimo strpljivi. Na kraju krajeva, sve je na novom predsedniku, novim vlastima", rekao je Medvedev, prenosi TAS S.

Po pitanju retorike nove garniture vlasti u Kijevu u odnosu na Rusiju, Medvedev je rekao da nije primetio ništa novo.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Medvedev: Bićemo strpljivi po pitanju odnosa sa Ukrajinom

Izvor: Blic, 01.Jun.2019

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski još nije preduzeo nikakve korake za obnovu odnosa s Rusijom i trebalo bi da budemo strpljivi, izjavio je danas premijer Rusije Dmitrij Medvedev u intervjuu za rusku televiziju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.