Mediji: Ubijte Putina... Napašće SAD

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 16:36

Mediji: Ubijte Putina... Napašće SAD

Rusija priprema svoje stanovništvo za prvi nuklearni napad na Sjedinjene Države, jer će tako pokušati da spreči gubitak rata u Ukrajini, piše Kijev post.

"Da li bi Putin zaista pritisnuo dugme da se spase poraza? Da. Putin mora biti smenjen ako Zapad želi mir", tvrdi Kijev post.

Nedavni članak prof. Sergeja Karaganova sa Više ekonomske škole u ​​Moskvi, u "Rusija u globalnoj politici" koju podržava Kremlj, naglašava ludilo Kremlja danas, dok istovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iznosi najubedljiviji argument zašto rat neće biti "gotov" sve dok Putin, zajedno sa svojim radikalnim imperijalističkim saveznicima, ne bude uklonjen sa vlasti.

Rusija će očigledno pobediti, smatra profesor, ali upozorava da bi okupacija istočne Ukrajine bila "minimalna pobeda", međutim "malo više uspeha biće oslobođenje za godinu-dve čitavog istoka i juga današnje Ukrajine ".

Priznajući da ukrajinsko stanovništvo "možda" mrzi Rusiju, on se žali da će "trebati više od jedne decenije da se Ukrajinci ’prevaspitaju’".

Polazeći od uništenja suverene države, profesor, sa nekada dobro cenjenog univerziteta, primećuje da je "pojava nuklearnog oružja rezultat intervencije Svemogućeg... koji je čovečanstvu predao oružje Armagedon, i da oni koji su izgubili strah od pakla počnu da se boje od nuklearne eskalacije. U suprotnom, čovečanstvo je osuđeno na propast."

Rusija mora "da povrati kredibilitet nuklearnog odvraćanja snižavanjem neprihvatljivo visokog praga za upotrebu nuklearnog oružja“, a u cilju da "neprijatelj mora znati da smo spremni da izvršimo preventivni udar za sve njihove sadašnje i prošle agresije", piše Kijev post navodno citirajući ruskog profesora Karaganova i pita da li to nagoveštava promenu ruske politike.

"Zabrinjavajuće je da dublji pregled nedavnih članaka u časopisima koje podržava Kremlj otkriva da postoji sve veći broj onih koji veruju da Rusija mora da pokrene egzistencijalni rat sa Zapadom da bi spasila čovečanstvo", navodi se u publikaciji i dodaje da u rukovodstvu ruske vlade očigledno ima onih koji sada tvrde da je početak nuklearnog sukoba sa Sjedinjenim Državama neizbežan i da će time rešiti sve svetske probleme i vratiti Rusiji njenu veličinu.

"Putinovi poslušnici ne pripremaju rusko stanovništvo za poraz u Ukrajini, već za napad na Sjedinjene Države" piše Kijev post i podseća da su "prvi koraci već učinjeni relevantnim izjavama predsednika Putina i drugih lidera, početkom razmeštanja nuklearnog oružja i njegovih nosača u Belorusiji i povećanjem borbene sposobnosti strateškog odvraćanja".

Ova publikacija navodi i da, poput vođe kulta smrti koji se sprema za kolektivno samoubistvo, Kremlj razmišlja o potpunoj borbi protiv Zapada i da Zapadu neće preostati ništa drugo nego da "ukloni" Putina kako bi sprečio katastrofu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.