Majstor: Reprezentativac Slovačke postigao gol za pamćenje

Izvor: Sportal.rs, 09.Sep.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstor: Reprezentativac Slovačke postigao gol za pamćenje

Širom Evrope u ponedeljak su odigrane utakmice u okviru kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Nije bilo iznenađujućih ishoda, ali jeste lepih i nekih vanserijskih poteza, među kojima se izdvojila majstorija reprezentativca Slovačke Roberta Maka u Kijevu, protiv Ukrajine.

Fudbaler PAOK-a bio je strelac jedinog pogotka na utakmici, koji je postigao u stilu najvećih fudbalskih velemajstora. On je već prvim dodirom, na pas Hamšika, istovremeno prevario >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Rakickog proturivši mu loptu kroz noge, i pretrčao ga, a potom drugim dodirom lako savladao čuvara Mreže Ukrajinaca.

Fudbal se ponekad zaista čini tako jednostavnim kada je lopta u nogama igrača kao što je Mak.

OVDE pogledajte sjajan potez reprezentativca Slovačke.

(Foto: Beta/AP/Sergei Chuzavkov)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.