Magazin Tajm proglasio ličnost godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 16:09

Magazin "Tajm" proglasio ličnost godine

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski proglašen je osobu godine po izboru magazina "Tajm".

Zelenski se našao na naslovnoj strani ovog prestižnog magazina. Pored njega, navodi se da je godinu obeležio i "ukrajinski duh".

TIME's 2022 Person of the Year: Volodymyr Zelensky and the spirit of Ukraine #TIMEPOY https://t.co/06Y5fuc0fG pic.twitter.com/i8ZT3d5GDa

— TIME (@TIME) December 7, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2022

Ukrajinski predsednik dobio je pohvale na račun svojih liderskih sposobnosti od početka rata u Ukrajini, ali i zbog činjenice da nije napustio zemlju u najtežim trenucima.

Rat u Ukrajini počeo je 24. februara ove godine, a u njemu je život izgubilo na hiljade ljudi.

Trenutno se najveće bitke vode u Donbasu, dok ruske snage gađanju ukrajinske elektro mreže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenskog magazin Time proglasio za ličnost godine 2022.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022

Američki magazin Tajm proglasio je danas predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog za ličnost godine 2022...Magazin je, takođe, odao priznanje "duhu Ukrajine"...Među kandidatima za ličnost godine bili su i američki milijarder Elon Mask, kineski predsednik Si Đinping, Vrhovni sud SAD, demonstranti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zelenski i "ukrajinski duh" proglašeni za ličnost godine američkog časopisa Tajm

Izvor: Radio 021, 07.Dec.2022

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, oličenje otpora svoje zemlje ruskoj invaziji proglašen je za ličnost godine 2022. američkog časopisa Tajm, koji je odao i priznaje "ukrajinskom duhu".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.