Izvor: Blic, 04.Okt.2022, 10:20

MEDVEDEV OPTUŽIO MASKA DA JE AGENT Milijarder jednim tvitom o Ukrajini pokrenuo buru, stigao odgovor i iz Rusije: "Razotkrio si se, treba da ti daju NOVI OFICIRSKI ČIN"

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev oglasio se na Telegramu gde je šaljivo komentarisao stav američkog multimilijardera Ilon Mask o rešenju sukoba u Ukrajini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MASK ZAPALIO SVET OBJAVOM O KOSOVU Milijarder predložio mirovno rešenje za Ukrajinu i izazvao buru, stigao i odgovor iz Rusije: "RAZOTKRIO SI SE"

Izvor: Blic, 04.Okt.2022

Milijarder Ilon Mask izazvao je pravu buru tvitom u kojem je predložio mirovno rešenje za rat u Ukrajini. On je predložio da se Krim prepusti Rusiji, a da se u regionima Donbasa stanovnici izjasne na referendumu uz prisustvo stranih posmatrača, pritom poredeći Donbas sa Kosovom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.