Lukašenko: Janukovič je finansirao „Desni sektor“

Izvor: BKTV News, 17.Okt.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukašenko: Janukovič je finansirao „Desni sektor“

Aleksandar Lukašenko, predsednik Belorusije, izjavio je da je svrgnuti ukrajinski predsednik Viktor Janukovič svojevremeno finansirao preko svojih saradnika ekstremističku organizaciju „Desni sektor“.

Govorio sam mu da to ne radi i šta će biti, kaže Lukašenko.
Janukovič je to radio navodno u cilju borbe protiv Julije Timošenko. Izgubio je potpuno sve okvire, kaže predsednik Lukašenko, prenela je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << agencija RIA Novosti.
Viktor Janukovič je svrgnut tokom nemira na Evromajdanu i prebegao je na teritoriju Rusije, grad Rostov na Donu.
Lukašenko je i ranije kritikovao Janukoviča, ali je istakao da to čini prijateljski, te da bi voleo i on lično da ima takve prijatelje koji će ga tako kritikovati. Tada je Lukašenko rekao da to što misli da je Janukovič grešio i što ga kritikuje zbog toga, nikako ne znači da neće nastaviti da sarađuje s njim i da budu prijatelji.
Izvor: Pravda
The post Lukašenko: Janukovič je finansirao „Desni sektor“ appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.