Izvor: RTS, 06.Feb.2022, 10:39

Lukašenko: Bolje nas ne dirajte, rat sa Ukrajnom bio bi kratak

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko smatra da bi potencijalni oružani sukob između Ukrajine i Belorusije bio okončan za nekoliko dana.
Aleksandar Lukašenko je u intervjuu za Jutjub kanal "Solovjov lajv" rekao da je uveren da Ukrajina nikada neće ratovati sa Belorusijom. "Taj rat bi trajao najviše tri-četiri dana. Tamo nema ko da ratuje protiv nas", dodao je Lukašenko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Naveo je da rat sa Belorusijom, a pre svega sa Rusijom, "nema perspektivu", prenosi agencija RIA Novosti.
"Ne govorimo o nekakvom nuklearnom i drugom oružju. Ali, bolje nas je ne diratati. Ne dirajte nas", dodao je Lukašenko.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bolje da nas ne dirate, rat bi trajao tri-četiri dana"

Izvor: B92, 06.Feb.2022

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko smatra da bi potencijalni oružani sukob između Ukrajine i Belorusije bio okončan za nekoliko dana.."Ukrajina nikada neće ratovati sa nama. Taj rat bi trajao najviše tri-četiri dana. Tamo neće imati ko da ratuje protiv nas", rekao je Lukašenko u intervjuu...

Nastavak na B92...

"SAŠA, ČAŠU" Lukašenkova sećanja: Morao sam da pijem sa Jeljcinom i Nazarbajevim iako ne podnosim alkohol

Izvor: Blic, 06.Feb.2022

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko ispričao je tokom intervjua za Jutjub kanal Solovjov uživo kako je "morao" da pije sa prvim predsednicima Rusije i Kazahstana Borisom Jeljcinom i Nursultanom Nazarbajevim.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.